Rólunk

Kik vagyunk?

A LiveIT a vállalkozásokat segítő informatikai szolgáltatás. Ügyfeleink a saját üzletükkel tudnak foglalkozni, és nem a számítógépes hibák elhárításával, vagy azok rendellenességeinek orvoslásával. Mivel pontosan tudjuk mennyire komplex manapság egy vállalkozás digitális élete (akár egy adminisztrációs munka, webshop üzemeltetés, vagy könyvelés), igyekszünk a legtöbb területen segíteni ezek könnyítésén. Legyen szó, a szolgáltatásainkon kívül eső - de informatikához köthető tevékenységről is (360°-os termékfotózás, digitális marketing: Google, Facebook hirdetések kezelése, fényképszerkesztés, de akár, más szolgáltatásokat érintve, belső kamera rendszer telepítés, üzemeltetés, biztonsági tanácsadás vagy kereskedelem). Fontos megjegyezni, hogy a fent említett területek csak részben érintik a mi tevékenységünket, tudásunk az általunk használt technikai elemek kezelésének tapasztalataiból adódódnak.

Mi a küldetésünk?

A lehető legbiztonságosabb informatikai rendszer létrehozása, ahol ügyfelünk a korszerű megoldásokkal továbbra is versenyképes piaci szereplő marad.

Mi az alapelvünk?

Hiszünk a kölcsönös partnerségben amely, az őszinte kommunikációval építhető ki. Figyelembe véve ügyfeleink igényeit, hozzájuk legmegfelelőbb informatikai megoldásokat nyújtjuk számukra.

Elérhetőségeink:

Cím

Ružový háj 937/47 929 01 Dunajská Streda

E-mail

office@liveit.sk

Üzenj nekünk!

    Rendszergazdai szolgáltatásEseti segítségnyújtásKépzésekInformatikai tanácsadásMicrosoft365 alkalmazások


    Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Nincs más dolgod csak üzenni nekünk!

      Rendszergazdai szolgáltatásEseti segítségnyújtásKépzésekInformatikai tanácsadásMicrosoft365 alkalmazások